MESIN PENETASAN @ INCUBATOR

menerima tempahan incubator

Lama betul tak update blog ...

aduh.. tak tahu .. dari mana nak mulakan ni ...

memang sibuk sejak kebelakangan ni .. dgn hal keluarga dan kerja... tapi dalam masa yg sama... byk jugak lah tempahan.incubator yg aku terima... so aku upload lah gambar2 yg mana ada yg pernah aku snap...

6 comments:

Kerja yang baik. Kini sehari, ramai orang lakukan ini.Terima kasih untuk perkongsian.

 

sama2.. dan terima kasih kerana sudi singgah melawat blog saya yg tak seberapa ni ..

 

Saya tinggal di Miri Sarawak,berminat nak order 1 unit incubator berharga RM290.00 bagaimana dengan kos penghantaran dan berapa lama sampai ditempat saya. Terima kasih.

 

setakat ni .. saya tak pernah lagi post incubator saya ke MIRI .. tapi org miri ada yg beli incubator saya .. dia hand carry aje...
pernah jugak saya tanya .. kos post hampir rm200 .. guna post laju / city link...

 

Sy nk bli stu harga ye berapa?

 

harga masih rm290 kalau datang ambik sendiri ... kos post tambah rm40 ...017 2738213

 

mutiara kata

mutiara kata

telur ayam sabung

REAL TIME TELUR ITIK MENETAS

telur ayam serama menetas

There was an error in this gadget