MESIN PENETASAN @ INCUBATOR

menerima tempahan incubator

INCUBATOR PAKCIK IDRIS DARI SUNGAI TERKALA SEMENYEH

Salam ...
Hari ahad 13 mei 2012 ...
temujanji telah di buat oleh anak pakcik Idris... untuk menghantar incubator ke tempat beliau di sg terkala .. dekat dgn kolam SRI BAYU ...
rupanya2 pakcik idris ni .. ada membuka kolam pancing...
di samping itu beliau ada juga membela itik dan ayam ...

kalau nak oder ayam dan itik boleh lah .. call pakcik idris ...

017 3943121

nak memamcing pun boleh kat sini ...














HASIL TERNAKAN CUSTOMER AKAK NORAINI BT18 HULU LANGAT

Setelah menggunakan 2 unit incubator hampir setahun lebih .. induk ayam tak melibihi 20 ekor ... ini lah hasilnya .. dan sebahagian ternakan ayam ini telah dijual ... purata sekarang ... ayam beliau memcecah 600 ekor ...

ayam belanda ... ayam kampung ... angsa ...

jika berminat nak beli AYAM KAMPUNG ORIGINAL ...

boleh call saya kalau nak tempah ayam kampung 0172738213

lokasi di batu 18 hulu langat  











LAWATAN KE REBAN CUSTOMER INCUBATOR

reban di jalan kebun ini milik abg LI ... memang masa saya kenal beliau ...reban ni baru di setup .. hampir 2 tahun saya tak kesini .. kini ini lah hasilnya ...
sebahagian ternakan di reban ini .. adalah hasil dari penetasan incubator ...
tahniah...
selepas ni .. mungkin kitaorg merangcang untuk mempelbagai kan lagi product ... membekalkan anak benih ITIK DAN AYAM














MY LINK FACEBOOK


  Susunan telur semasa proses pengeraman


 Anak merak BIRU yg berjaya di tetas kan menggunakan incubator ...


MY Facebook

http://www.facebook.com/IncubatorMesinPenetasanTelur

more INCUBATOR

salam... sekarang ni ramai yg mengguna kan FB jadi di sini saya sertakan link FB dan page saya ... anda boleh terus PM saya di FB
atau call saya di number hp 0172738213  untuk segala pertanyaan berkenaan INCUBATOR

terima kasih

Lama betul tak update blog ...

aduh.. tak tahu .. dari mana nak mulakan ni ...

memang sibuk sejak kebelakangan ni .. dgn hal keluarga dan kerja... tapi dalam masa yg sama... byk jugak lah tempahan.incubator yg aku terima... so aku upload lah gambar2 yg mana ada yg pernah aku snap...

mutiara kata

mutiara kata

telur ayam sabung

REAL TIME TELUR ITIK MENETAS

telur ayam serama menetas

There was an error in this gadget